Thierry Mugler A*Men Pure Malt Teszt

0

Az a*Men széria viszkis kiadása.

Ezt a parfümöt 2009-ben komponálták a skót Whiskey tiszteletére. Nagyon sok helyen és videóban mindenki jót mond róla, fragranticán 4.40 – es értékelése van, ami elég ritkának mondható. Van aki szerint traubiszóda illata van.

Piramis

Fejillat
Fruity Notes Bergamot Orange

Szívillat
Malt Patchouli Coffee Cedar Whiskey

Alapillat
Peat Vanilla Amber Musk

 

Fejillatban gyümölcsök vannak és narancs után pedig kávé és Whiskey.

Fújás után

Személy szerint fújás után a gyümölcsöt lehet benne érezni, de azt nagyon. És sajnos a lehető legszintetikusabb. Nekem megfájdult a fejem tőle. Ezután átvált egy nagyon alkoholos illattá, Whiskey és sör feelingje lesz tőle az embernek, de itt sem tetszett nekem. 5 óra után egy fás vaníliás illata lesz ami minden jó indulattal is közepesnek nevezhető.

Nekem személy szerint egyáltalán nem hozta azt a szintet amit ennyi istenítés után várna az ember. De hát a vélemények ilyenek 🙂 Kinek ilyen, kinek olyan. Én személy szerint sokkal jobban kedvelem a klasszikus A*Men-t. Az egész parfüm nagyon szintetikus, de komolyan.  És tényleg valamennyire traubiszóda illata van, tehát gondolhatjátok mennyire lehet komoly és drága az a “gyümölcs” molekula amit beleraktak a parfümbe.

Összegzés

Nekem egyáltalán nem tetszett de ez nem jelenti azt hogy rossz parfüm lenne. Ha kivesszük belőle azt a nagyon szintetikus gyümölcs aromát, akkor még lehetne belőle jó parfüm. A Whiskey aroma sem volt egy hű de nagy szám. A tartósság nagyon hosszú (de az összes A*mennél az), simán eléri a 10-12 órát. Ha szereted az alkoholos parfümöket, amik az alkoholra hajaznak akkor ajánlani tudom. Mindenképpen télre, vagy hidegebb napokra.

 

Ára - 20 000 Ft / 100 ml
5.6
Nem rossz

Összegzés

Ára - 20 000 Ft / 100 ml

  • Design 5
  • Illat 3
  • Tartósság 8
  • Erősség 8
  • Ár/érték arány 4

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.