Mexx – Black Man Teszt, Fiatal illat fiataloknak

0

Mexx Black for Him

 

Ebben a cikkben a Mexx márkának a Black for Him elnevezésű parfümjét fogom véleményezni. Ezt a parfümöt 2009-ben adták ki és a parfüm piramisa alapján a mandarin és a feketebors dominál benne. Egyébként a Mexx 2010 megnyerte a Duftstars 2010 közönségdíját a legjobb életstílus férfi parfüm kategóriában.

 

Parfüm Piramis

Fejillat

Water Notes Pepper Mandarin Orange

Szívillat
Water Lily Virginia Cedar

Alapillat
Sandalwood Patchouli Amber

Teszt

Ez a parfüm át esett egy reformon is, mivel én ezt régebben már megvettem és akkor még más doboza volt. Az illat alapvetően maradt a régi. Jelenleg 4-5 ezer forintos áron lehet kapni 50 ml-t, ami körülbelül közép árkategóriának felel meg.

Fújás után rögtön érződik a feketebors de a mandarin a háttérben marad, majd leszáradás után is a bors dominál. Cédrus, pacsuli és a szantálfa nagyon gyengén érződik benne. Kicsit vizes hatása is van, de a víz akkord nagyon szintetikusnak hat, nincs jól elvegyítve a többi illattal. Az illatnak egyébként összességében nincs teljesen szintetikus kisugárzása, inkább félszintetikus.

Tartósság

Tartósság terén ne várjunk túl sokat a parfümtől 3 max 4 óra és már alig lehet érezni, de egy nagyon jó általános illat lehet a fiatal korosztálynak, vagy aki egyszerűen nem akar sokat költeni egy parfümre de minőségben se szeretné a legrosszabbat kapni. Fűszeressége miatt télen és ősszel ajánlom használni, de kora tavasszal is egész jó tud lenni.

Összesítés

Összességében nem csalódik aki ilyet vesz, de ne várjon tőle csodákat. Sőt biztos vagyok benne, hogy valakinek túl szintetikus lesz ez a parfüm aki máshoz van szokva. De az árát tekintve szerintem teljesen jó döntés lehet a kollekcióba.

4 190 Ft / 50 ml
5.8
Nem rossz

Összesítés

4 190 Ft / 50 ml

  • Üveg Dizájn 5
  • Illat 7
  • Ár/Érték arány 7
  • Tartósság 5
  • Erősség 5

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.