Mercedes-Benz Le Parfum Teszt, Bőrös parfüm

0

Bőr csomagolás

Megérkezett hozzám a Mercedesnek a Le parfüm nevezetű szerzeménye 🙂 A multkori cikkben az Intense-ről nagyon jókat írtam és az egy nagyon jó parfüm is. Nézzük ez mit tud. Különlegessége, hogy egy nagyon jól design-olt bőr csomagolást kapunk a parfümhöz, ami nagyon jól nézki . Az üveg maradt olyan mint az Intense-nél, de a kupakon is egy bőr hatású felület található.

 

Piramis

Fejillat
Bergamot Pink Pepper

Szívillat
violet leaves Galbanum Saffron

Alapillat
Patchouli Vetiver Agarwood (Oud) Amber

Fújás után

Láthatjátok, hogy itt bőr nincs is az akkordok között, de aztán kiderül fújás után, hogy itt bizony baromira van benne bőr. Először nekem rögtön a Montale – Aoud Leather jutott az eszembe és nagyon hasonlít is rá.  Az Oud illat mindenképpen gyengébb benne de egyébként egészen jól érezető. A bőr is egészen szépen muzsikál benne. Természetesen a Viola itt sem maradhat el ami egy fiatalosságot, frissességet ad az illatnak. Szintetikusság szempontjából még az a kategória, ami egyáltalán nem zavaró. De az Montale Aoud Leatherhez képest azért jóval elmarad az erőssége és a természetessége. Pár óra után egy virágos illatot kapunk ami friss és kellemes de a viola még itt sem tűnik el belőle. Tartósságra egy erős közepes, mivel pár óra (5) után már gyengén lehet érezni.

Összegzés

Ez egy nagyon jó illat tavaszra, vagy kicsit melegebb időre de még nem kánikulában. Teljesen jól mutat irodában is. Egy elegáns letisztult fiatalos illat, amivel nem lehet nagyot tévedni. Igaz ez egy kicsit drágább mint a sima Intense, de szerintem még így is megéri, főleg, hogy milyen jó körítést kapunk hozzá és az illat sem rossz 🙂

 

Ára : 14 400 Ft / 120 ml
6.8
Tetszett

Összegzés

Ára : 14 400 Ft / 120 ml

  • Design 8
  • Illat 7
  • Ár/érték arány 7
  • Tartósság 6
  • Erősség 6

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.