Mercedes-Benz Intense , Tényleg Olyan Mint Egy Merci?

0

Mercedes-Benz Intense for Men EDT

 

Üdvözlök mindenkit a legújabb cikkben, most a Mercedes Benz intense kerül elemzésre. Sokan írták az interneten, hogy olyan illata van mint ha beülnél egy Mercedesbe. Vajon igaz ez? Lássuk.

 

Parfüm piramis

Fejillat
Calabrian bergamot Lemon Italian Mandarin Violet Leaf

Szívillat
Bourbon Pepper Galbanum Nutmeg Violet

Alapillat
Cedar Bourbon Vetiver Patchouli Cetalox

Árazás

Amint a piramis is mutatja ez egy virágos, fás parfüm jó sok violával, cédrussal és borssal, de van benne szerecsendió is. A dobozt kibontva elénk tárul ez a nem is olyan rosszul design-olt üveg, aminek nekem nagyon tetszik a kupakja.

Az árát tekintve mindenképp egy nagyon kellemes árkategóriát találtak neki, mivel 120 ml- alig kerül többe 10.000 forintnál.

Ez az árazás nagyon az alsó kategóriába rakja az ár alapján de nézzük milyen az illata.

 

 

 

Kifújáskor

 

Kifújáskor egy nagyon erős viola akkorddal indít, amely nem hat annyira szintetikusnak, ahogy szárad le egyre megy a fásabb vonalba inkább. Engem ez a parfüm rögtön a Dior Fahrenheit-re emlékeztetett. Úgy hogy bátran nevezhetjük klónnak, mivel bár nem olyan akkordok vannak benne, nagyon hasonlít a kettő. És engem egyáltalán nem emlékeztett mercédes belsőre, nincs is benne bőr vagy bármilyen ilyen jegy, ami mercédes belsőre emlékeztetne. Az már egy más kérdés, hogy tiszta, elegáns, férfi illat, ami jól mutat egy Mercedeshez 🙂 Az illatát egyáltalán nem mondanám szintetikusnak.

Tartósság

Átlagban egy 4-5 órát mondanék és körülbelül 3 méterről már lehet érezni, tehát az erősségével nincs gond.

 

 

Összegzés

Összességében szerintem egy nagyon jó ár/érték arányú parfümről van szó amely a Dior – Fahrenheitről másolt egy kicsit, de a Viola akkord miatt egy teljesen más korosztálynak passzoló parfümöt kaptunk. Teljesen Office Friendly, nagyon jól mutat irodában is, de szabad téren is már kaptam erre a parfümre dícséretet. Fiataloknak, Egyetemistáknak ajánlott kipróbálni, szerintem befog jönni 🙂 Ára alapján is nagyon pénztárca kímélő, ennél jobbat nem is nagyon találnál ennyi pénzért. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben ez a parfüm sokkal drágább lesz, úgy hogy vásároljatok be belőle még most 🙂 Mert szerintem egy 4-5 év múlva ez is a 25-30 ezer forintos polcokon fog díszelegni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ára : 11.000 Ft / 120 ml
7.4
Ajánlott!

Összegzés

Ára : 11.000 Ft / 120 ml

  • Design 7
  • Illat 7
  • Tartósság 7
  • Erősség 7
  • Ár/ érték arány 9

Fiatal korosztálynak kifejezetten

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.