LACOSTE Eau De Lacoste L 12.12 Blanc Teszt

0

Egy nagyon jó ár érték arányú parfümöt keresel tavaszra, vagy nyárra és 18-25 éves férfi vagy? Akkor ez a te parfümöd. A Lacoste 12.12-es Blanc-nevű parfümje, amely egyébként szerintem az összes Lacoste-közül a legjobb, legtisztább illatú.

Parfüm Piramis

Fejillat
Rosemary Cardamom Grapefruit

Szívillat
Ylang-Ylang Tuberose

Alapillat
Virginia Cedar Leather Suede Vetiver

 

Láthatjuk, hogy van benne Grapefruit, kardamom és ylang ylang is, valamint az alapillatba van bőr és cédrus.

Fújás után

Azt el kell mondanom, hogy fújás után inkább a kardamom érződik benne túl sok citrusosság nincs. Az árát tekintve rendben van a szintetikussági skála, bár azért érződik benne, hogy közepesen szintetikus, de szerintem egyáltalá nem zavaró, főleg, hogy nagyon olcsó parfümről van szó.

Pár óra után a virágillat és az ylang-ylang kezd el kijönni rajta, ami egyébként tényleg nagyon jól meg van benne csinálva. Ugye azt tudni lehet az ylang ylangról, hogy van egy fajta nyugtató hatása. Ez teljes mértékben érvényesül ennél a parfümnél, mivel azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, egy kellemes illatfelhőt von az ember köré, amely nyugtató tud lenni.

Ez nem az a tipikus pasis illat, inkább ez a letisztult, fiatalos (iskolásoknak is ajánlom, mert ezzel nem tisztítod ki a tantermet 😀 ) és az ára miatt is inkább középiskolások, egyetemistáknak ajánlom. Az illata egyébként eléggé egyedi még ha kardamom-os parfümből van egy jó pár. Sajnos a bőrből vagy a cédrusból nem sok érződik, talán egy kicsit a cédrus, de én a bőrt egyáltalán nem vettem ki belőle, inkább a virágokat és az ylang – ylangot lehet benne érezni 🙂 De az nagyon jól van megkomonálva.

 

 

Összegzés

Ár/érték alapján ez a parfüm 10/10-es egyszerűen nem nagyon találsz ennél jobbat ennyiért, jelenleg 10.000 ft körül van 100 ml. Egy fehér pólóhoz nagyon jól tud mutatni ez az illat, nem kitűnő, kellemes tavaszias illat, a csajok imádni fogják.

Ára : 10 000 Ft / 100 ml
6.8
Ajánlott!

Összefoglalás

Ára : 10 000 Ft / 100 ml

  • Design 8
  • Illat 7
  • Ár/érték arány 10
  • Erősség 5
  • Tartósság 4

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.