Guerlain Homme EDP (2016), A Mojito Koktél

0

Hamarosan itt a nyár, mi is lehetne jobb mint egy kis Mojito koktél, de persze parfüm kiadásban 🙂 Ez egy igazi nyári illat. A sima Homme 2016-os reworkje, amely immáron EDP erősségben került a polcokra, de vajon az EDP jobb parfümöt eredményezett?

 

Parfüm Piramis

Fejillat – Mojito Koktél 🙂
Lime Spicy Mint Rum

Szívillat – Szintetikus virág
Floral Notes

Alapillat
Cedar Patchouli Vetiver

 

Fújás után

Fújás után, komolyan mint ha egy Mojito koktélt inna az ember 🙂 Hűsítő, a menta is nagyon jó benne nem a fogkrém feelingje van, a rum is el lett benne találva. Egy az egyben egy nyári strand, vagy tengerpart jut az ember eszébe, előtte a mojito koktél.

Sajnos egy pár óra múlva már nem lesz ennyire jó a helyzet, mert előjön a szintetikus virág illat. Sajnos ez tényleg szintetikus, egyáltalán nem kellemes. 🙁 Kár, pedig a nyitás annyira jó benne, ha ezt a szintetikus virág illatot kihagyták volna, egy baromi jó parfüm lehetne belőle.

Öt óra után már csak a fás alapillatot lehet benne érezni, azt sem nagyon. A művirág illat viszont még itt is megmaradt egy kicsit. Mentségére szolgáljon, hogy az ára nagyon olcsó, talán ez ellensúlyozza kicsit, de én azt mondom inkább legyen drágább de ezt a virág jegyet cserélték volna le bármi másra.

Összegzés

Nagyon jó nyári parfüm lehet bárkinek a kollekciójába, de először mindenképp szagold meg, hogy nem zavar-e a szintetikus virág illat bene. A megnyitása nagyon jó szerintem az mindenkinek tetszeni fog. Mindenképp nyáron, jó időbe ajánlott 🙂 100 ml-t nagyon olcsón kapható, úgy hogy még most kell venni. Néhány parfümériában nekem azt mondták, hogy ez már kifutó széria, akkor meg pláne érdemes bevásárolni belőle. Bár ezt már hallottuk egy két parfümről sok évvel ezelőt és ugyanúgy kapható még 🙂

Ára 12 000 Ft / 100 ml
6.4
Nem Rossz!

Összegzés

Ára 12 000 Ft / 100 ml

  • Design 6
  • Illat 7
  • Erősség 6
  • Tartósság 5
  • Ár/érték arány 8

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.