Dolce & Gabbana The One( For Men) Teszt, A csábító

0

A mai nap egy nagyon népszerű parfüm kerül elemzésre 🙂 Szerintem már mindenki találkozott vele a boltok polcain, vagy esetleg összefutott egy hirdetésben vele. Ez a parfüm 2008-ban jelent meg.

 

Piramis

Fejillat
Coriander Basil Grapefruit

Szívillat
Ginger Orange Blossom Cardamom

Alapillat
Amber Cedar Tobacco

Láthatjuk, hogy citrusos kardamomos jeggyel indít, és leszáradás után egy nagyon kellemes dohány illat lesz belőle papíron. De vajon a valóságban is ilyen?

Fújás után

Fújás után citrusos friss illata van, még talán azt is hihetnénk ez egy nyári parfüm, Aztán a kardamom is elő kerül belőle, ami nagyon kellemes, egyáltalán nem szintetikus hatást kelt. Végül 5 – óra után dohányos cédrusos , nagyon kellemes férfias illat lesz, ami már szinte hipnotizáló, főleg a nők számára 🙂 Ezért is ajánlom ezt a parfümöt első randihoz, hideg időbe, télre, a nők imádják ezt a parfümöt.

Teljesítmény

Természetesen tökéletes parfüm nincs, itt is a jó illat miatt sajnos a teljesítmény alul marad. Bár nem is hinném, hogy a tervezőknek az volt a célja, hogy egy szobát kitakarítsunk vele. Teljesen bőrközeli marad szinte a fújástól kezdve, nem fog senki sem ablakot nyitni, vagy esetleg azt mondani, hogy ki fújt be a szúnyogírtóval 😀 (megtörtént) . Ezt csak akkor lehet érezni, ha az adott hölgy közel hajol és utána azt veszed észre, hogy mindig meg akar szagolni. Szerintem teljesen jól el lett találva, így nem is hozhatom fel hátrányként. Azt viszont igen, hogy csak max 3-4 órán át tart a parfüm, utána nagyon gyenge lesz, tehát minden képp kalkuláld bele, hogy 100 ml neked meddig lesz elég.

Összegzés

Egy csábító igazi első randis illat férfiaknak, amely inkább hideg időben hozza a maximumot. Nem ajánlanám munkához, vagy irodába, mert mindenki szexelni akar majd veled … (Na jó eltúloztam egy kicsit). Tényleg egy csábító illat. Az ára eléggé húzós, de szerintem megéri aki szereti a dohányos, fűszeres, téli illatokat.

Ára: 31 000 Ft / 150 ml
6.6
Ajánlott!

Összegzés

Ára: 31 000 Ft / 150 ml

  • Design 7
  • Illat 9
  • Ár/érték arány 8
  • Erősség 4
  • Tartósság 5

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.