2020 Tavasznyitó Parfümajánló

0

Gondolkodtam rajta, hogy legyen-e parfümajánló, mivel még nincs sok parfümteszt az oldalon, de amiket most felsorolok, azokból mind lesz teszt a jövőben, úgy hogy érdemes követni az oldalt, esetleg feliratkozni az e-mail értesítésekre, hogy ne maradj le a jövőben a cikkekről. Próbáltam unisex parfümöket összegyűjteni, hogy mind a két nem megtalálja ami tetszik neki.

Itt van a 2020-as tavasz, szeretnél egy jó parfümöt, amivel indíthatod a jó időt? 🙂 Jó helyen jársz! Össze szedtem most neked azokat, amikkel érdemes a tavaszt indítani, van köztük egy kettő, ami még friss és nem rég jött ki.

5. Montale – Aoud Leather (Unisex)

Tudom, hogy a bőrös Oudos illatokat inkább télre szoktál használni az emberek, de szerintem ebben a parfümben pont úgy van eltalálva, hogy már amikor kicsit melegszik az idő de még hűvös van, nagyon jól tud mutatni 🙂 Nem szabad túlzásba vinni mivel elég erőteljes parfüm. Erről a parfümről lesz a jövőben teszt is.

4. Tribal Black Tea Illuminum (Unisex)

Nem rég került hozzám ez a parfüm, amit ahogy néztem nem is nagyon lehet kapni a boltokban, csak külföldön. Zseniális fekete teás illat, tavaszra kötelező 🙂 Olyan mint, ha leültél volna teázni egyet. Hátránya, hogy nagyon rövid ideig van csak illata.

3.Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme

Igazi tavaszos illat, fűszeres de nem annyira, hogy már téli legyen 🙂 Nagyon kellemes a vetiver és a kardamom egyvelege. Ezt olyan 15-20 fok között ajánlom, nagyon nyugtató tud lenni. Tesztünket erről a parfümről ITT olvashatod el.

2. Menthe Fraiche James Heeley (Unisex)

Igazi mentás illat tavaszra, de a menta nagyon hamar eltűnik belőle és egy gyönyörű virágos illatot kapunk.

1. Eau de Lacoste L.12.12. White Lacoste (Férfi)

Ez a parfüm egyszerűen zseniális. Olcsó, elegáns, letisztult, fiatalos, tavaszias, virágos, ylang-ylangos. Kell ennél több? 🙂 Egyszerűen zseniális parfüm, hamarosan erről is lesz teszt. Olyan mint ha egy frissen mosott fehér pólót húznál fel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.